Tjänsten "Small" fasas ut

För att kunna lägga mer kraft på tjänsterna "Medium" och "Large" så har vi beslutat att fasa ut tjänsten "Small". Det går nu inte längre att registera ett nytt konto men ni som redan har "Small" kan fortfarande använda tjänsten. Vi kommer dock att ta bort dessa också framöver men vi meddelar om detta i god tid.

//24FTP Teamet

Publicerad: 2012-03-07

Ändrat produkterna

Vi har ändrat produkterna så att det nu är gratis för Small kontot, vi fick en hel del mail som utryckte intresse att prova på tjänsten för att se om det passade dem.
Så därför bestämde vi att göra vissa förändringar i utrymmet på produkterna och gjorde samtidigt Small gratis så att det skulle bli enklare att testa tjänsten i ett mindre format.
Och du kan vara lugn vi kommer alltid att behålla Small gratis så inga överaskningar där.

//24Ftp Teamet

Publicerad: 2006-06-15

Vi börjar få in dom första kommentarerna

Vi har fixat lite småbuggar och bland annat lagt till så att man kan skicka meddelandet till användare på engelska.
Vi tackar alla som kommit med kommentarer så att vi kan göra tjänsten bättre för Er.

Publicerad: 2006-06-07

Vi startar test av tjänsten idag

Vi kommer börja testa tjänsten med ett visst antal utvalda företag som vi har kommer ha ett nära samarbete med när det gäller förbättringar och felsökning.
När vi nu sista perioden koncentrerat oss på att säkra systemet så har vi samtidigt försökt få det att se snyggt och enkelt ut på framsidan.
Det finns dock väldigt många olika webläsare och olika operativsystem så skulle du märka att det ser konstigt ut, så hör gärna av dig till support@24ftp.se

Med vänlig hälsning 24Ftp-teamet

Publicerad: 2006-05-24